La nostra filosofia


És Bastió de s’illa es va crear a l’abril de 2008, posant en ell un munt d’il·lusions i ganes de treballar en el que per a un grup de gent és alguna cosa molt valuósa, la música i el ball tradicional menorquí.
La filosofia d’aquest grup es centra principalment en dues línies d’actuació que són la conservació i recerca de la música i balls tradicionals de Menorca i la difusió dels mateixos. Principalment vam considerar que la nostra música és imprescindible cuidar-la i evitar que caigui en l’oblit, però no solsament això ja que anem més enllà doncs creiem que una bona forma d’evitar això és enriquint-la amb noves creacions musicals i modernitzant les ja existents i antigues. 

Tenint en compte això i que gaudim tocant i cantant la nostra música vam considerar que no hi havia millor manera de fer-lo que compartint-lo amb tot el món a través d’actuacions i, vam desitjar que en un futur no molt llunyà, publicant les nostres cançons en format CD i publicant cancioners amb les lletres antigues de Menorca i les nostres pròpies. És per tot això pel que És Bastió de’s illa neix, amb molta il·lusió i ganes de gaudir d’alguna cosa amb la que també podem transmetre no solament el nostre entusiasme per la música de Menorca sinó tota la nostra cultura, recordant-los a uns i donant-los a conèixer a uns altres la bellesa i singularitat que posseïx la nostra illa.

TORNAR