Del Vinil al CD a la música menorquina.


Del Vinil al CD a la música menorquina

Expo

Aquesta exposició interactiva que hem preparat aquest any és una exposició única i diferent que segueix tenint tot l’esperit del M-SONA i del grup organitzador Es Bastió de s’illa. Fer una exposició de discos antics fins a dia d’avui amb temàtica únicament de música tradicional popular i innovar en les formes de fer-la és l’esperit.

En aquesta exposició es podran veure totes les portades de les gravacions que han sortit a la venda, el primer el trobem datat al 1962.

La novetat d’aquesta exposició és la interactivitat de la mateixa ja que qualsevol persona que vulgui visitar-la podrà escoltar qualsevol de les més de 600 cançons que hi ha en tots els discos.

Uns suports digitals ens permetran escoltar de forma digitalitzada els ritmes i cançons enregistrats.

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a les col•leccions privades de Cecilio Toledo i Bep Cardona que són les persones que ens han deixat el material per poder realitzar-la.

Desitgem que aquesta exposició sigui visitada per molta gent i esperem en properes edicions del festival poder dur-la a altres poblacions de l’illa.

Podreu trobar aquesta informació i molta més relacionada amb tota la música enregistrada a Menorca, per Menorca o per menorquins a la web

https://sites.google.com/site/musicamenorquina, pàgina realitzada per Bep Cardona.

 

Exposició oberta del 2 al 6 de juny

de 9h. a 13h. i de 17 a 20h.

Lloc: Sala d’exposicions de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.

Camí des Castell, 28 (antiga seu del Consell Insular).

Leave a Reply